Archive for December 17th, 2007

hujan-banjir-macet-capek

eh bo…ini masih di jalan! padahal keluar kantor dari jam 6 tadi 😐 .

gara-gara hujan yang menyebabkan banjir dan membuat kemacetan di sana sini *sigh*
stuck dan bener-bener mandeg! even terminal jayabaya aja masih jauh! dooh…

mana sms dari mereka yang ada di tempat aku biasa tidur bilang kalo banjir berat hingga masuk rumah…wah! alamat nyampe rumah perlu kerja bakti dulu…

etapi! seneng juga siyh karena bisa berhujan hujanan setelah sekian lama akhirnya bisa menyapa hujan lagi :p , berhujan hujanan dengan naik sepeda motor 😀 , gag deres siyh tapi yaa… lumayan bisa saling menyapa dengan hujan dan yang pasti berpotensi besar untuk pusing dan flu 😀 , huehehehehehehe…

*cipika cipiki ma hujan*

iya hujan, aku kangen kamu! ah iya, hari ini aku kangen pada beberapa hal 🙂

*menoleh kepada angin*

tolong, sampaikan peluk ciumku yang penuh kangen untuknya 🙂

terima kasih.

ah, finally…terminal jayabaya.

*mengusap peluh di kening* phew…

tadi siang, ada satu moment di mana *bum!* rasanya waktu terhenti. dan secara otomatis semua kegiatan aku hentikan dan aku terpaku melihat dan mengamati pemicu “ledakan” tersebut.

terdiam beberapa saat dan benar-benar tangan berhenti menuntaskan pekerjaan, mata melotot mengamati objek, nafas memendek, jantung berdegup kencang dan otak serta hati somehow senada dan berdoa hal yang sama…

Tuhan, not now… ketika langkah awal baru saja aku lakukan. not now, ketika niat belom terlalu kuat. not now, ketika hati masih rapuh…

dan sepertinya Tuhan sedang tidak ingin bermain jadinya doaku dikabulkan.

hanya beberapa detik, almost a minute dan momentum tersebut mati meninggalkan aku terengah sendirian, menata hati, menenangkan jantung dan mengatur nafas.

sedih siyh, sakit juga…

tapi aku harus nekat karena kalau tidak maka tidak akan ada perubahan.

maaf yah…

maaf sekali…

dan sore ini pingin balik ke rumah agak cepat tapi kok hujan ya… *memandang keluar jendela kantor*

masih sedikit sedih… tapi it’s ok, honestly OK.

mari kita pulang, prepare buat planing berikutnya

dan tetap bersemangatlah 🙂

i miss you – incubus

eh… di shuffle 3x kok winamp jatuhnya jadi sering muter i miss you – incubus yak…

To see you when I wake up, is a gift I didn’t think could be real
To know that you feel the same, as I do, is a Three-fold utopian dream
You do something to me
That I can’t explain
So would I be out of line, If I said
I miss you.

I see your picture, I smell your skin on, the empty pillow next to mine
You have only been gone ten days, but already I am wasting away
I know I’ll see you again
Whether far or soon
But I need you to know, that I care
And I miss you

jadi kangen…

Tuhan, tolong……

Tuhan, aku mohon!

stop playing around!

please… i can’t stand this… 😐

aku sudah tidak mau lagi berpura-pura, jadi “kejam”lah jika memang harus, asal aku tidak berpura-pura lagi…

walopun sakit.

terima kasih.

Lesson learned ~ Alicia keys feat John mayer

kamu… lagu ini untuk kamu *tersenyum dengan super tulusnya*

~

He broke my heart
And now its raining
Just to rub it in
I’m at your door
I feel so crazy about it
You’ll say I told you so
You saw it long ago
You knew he had to go
I finally came around
I’m back on solid ground
Cant let it get me down

~

yup, you broke my heart and there were time when i feel so crazy about it but i finally came around and back on solid ground. i knew that i should not get down more and more…

~

Its alright (7x)

~

what can i say? in the end, it always be alright kan?

~

Yes I was burned, but I call it a lesson learned
Mistake overturned, so I call it a lesson learned
My soul has returned so I call it a lesson learned
Another lesson learned

~

yup! it was just about a lesson to learn. all of this, my feeling, yours, and everything… just a lesson learned.

all i should figured out is whether my soul has already returned? and dont you worry, i can do it alone, without you, all by myself.

~

Sometimes
Some lies can take a minute to fully realize
His tears
Your eyes
Thirty seconds to apologize
You’ll give him one more chance
Just like the time before
But he already knows
You’ll give 100 more
Until that night in bed
You’ll wake up in a sweat
You’re racing to the door
Can’t take it anymore

~

chance? oh many times! dan siapalah aku sehingga bisa membatasi kesempatan bagi orang lain. tapi bagiku, aku tidak ingin bersentuhan dengan kesempatan tersebut. aku tidak ingin membuka jalan lain supaya kesempatan itu bisa menggodaku lagi. it just… enough.

sorry, but your silence now… it’s perfect.

~

I was burned but I call it a lesson learned
Mistake overturned, so I call it a lesson learned
My soul had returned so I call it a lesson learned
Another lesson learned

~

yah, another lesson learned. thanks to you, i guess…

~

Lifes perfect, it aint perfect you dont know what the struggles for
Falling down aint fallin down if you don’t cry when you hit the floor
It’s called the past cause i’m gettin past
And I aint nothing like I was before.
You ought to see me now
Yes I was burned, but I call it a lesson learned
Mistake, I returned so I called it a lesson learned
My soul has returned so I call it a lesson learned
Another lesson learned

~

yeah, i have cried many many many million times just because of you. but it was just a past and i should pass…

i’m… enough.

salute to you… have a great life there.

sore dan pagi yang er… *berpikir*…*sigh*

kemaren sore dapat sms ini

” Dreams touch your heart &soul, it’s a magical memory that unites fantasy & reality. hope u’ll have thesweetest dream as you close your eyes tonite. goodnite (-_;).”

dan aku reply dengan wajar dan sopan

“hi, hru? long time no chat :P. hope you’re just fine and okay. thanks for that nice short msg.”

and when i’m on the line this morning, he sent me another msg in yahoo…

” i dream for a perfect partner, someone who wont commit faults, someone who wont make mistakes,  someone whom i’ll be proud of and i chat you, not perfect but at least not fake.”

err… *bingung dan berpikir*

*positif thinking*

dan aku balas…

” 🙂 perfect partner? does ‘perfect’ really exist? i’d prefer to say ‘seeing someone imperfect, perfectly.’ wont commit faults? wont make mistakes? *think*… hm… i think faults and mistakes are my best teacher to be a better person, not that i love to have a lot of mistakes & faults, it just a normal thing to have in life. it teaches me 🙂 ”

~done!~

aduuhh… teman ini kenapa yak? *ketok ketok meja*

*firewall activated*

yah, pertama ngobrol dulu dan nyari tau maunya apa, kalo udah jelas baru memutuskan untuk melangkah ke mana…

*bersiap-siap kehilangan teman lagi*

*sigh* 

*firewall activated* 

“Love”; love is anterior to life – Emily dickinson

“Love is anterior to life, posterior to death, initial of creation, and the exponent of breath.”

~~

love is life, life is love, love is love.

anterior, posterior, initial, exponent… it’s love, it’s life.

it does not have a starting point nor does it end. love is just… eternal.

love needs no reasons, need no nothing!

it just sit there, smile at you, say hi and you can do nothing except accept it and dance with it through the good and bad time.

itu menurutku siyh…

kalo penasaran dengan kumpulan puisi beliau, cek di sini nee 😉

selamat merenung!

aku suka puisi beliau yang di atas itu, sangat suka.